HITACHI Nordic Premium

HITACHI Nordic Premium

Hitachin kruununjalokivi heille, jotka vaativat ilmalämpöpumpulta paljon. Parhaan energiatehokkuusluokan omaava pumppu, jossa on kaikki ja vähän lisää.

5 Tuotetta varastossa

Hinta asennettuna: 2399€2499€

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Hitachin lippulaivamalli!

Hitachi Premium on Nordic malliston edistyksellisin pumppu vaativaan käyttöön. Tämä on sinulle joka haluat pumpulta paljon. Pumpun energiatehokkusluokat ovat korkeimmat mahdolliset ja sen ominaisuudet jättävät monet niiden varjoon.

Premium-luokan tyyliä ja ominaisuuksia

Tämän pumpun voi valita joko hopeana tai valkoisena, joten se sopii moneen erilaiseen sisustustyyliin. Premium sai vuonna 2018 tyylikkyydestään Good Design Awardin. Myöskin ominaisuuksiltaan pumppu on ylivertainen. Pohjoiseen suunniteltu pumppu toimii ankarissakin olosuhteissa eikä sillä ole tehohäviötä -15 asteeseen sakka! Läsnäoloanturi muuttaa lämpötilan asetuspistettä jos se havaitsee, että huoneessa ei ole ihmisiä. Tällä saavutetaan huomattavasti enrgiansäästöjä!

Puhtaampaakin puhtaampaa sisäilmaa!

Premiumin kehityksessä on pidetty tarkkaa huolta sisäilman puhtaudesta. Pumpussa on älykäs Frost Wash-puhdistustoiminto, jonka avulla se puhdistaa itsensä, antaen sinulle rauhan nauttia puhtaasta ilmasta. Ilmavirran kanssa kosketuksissa olevat osat on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka estää bakteerien ja mikrobien lisääntymisen. Lisäksi pumpun antibakteerinen suodatin sekä NanoTitaani-esisuodatin antavat sinulle ennennäkemättömän puhtaan sisäilman. Tämä pumppu on allergiasta kärsiville erinomainen! Hitachin 4-suuntainen Swing ominaisuus ohjaa ilmavirran minne haluatkaan!

Hinta alkaen 2499€ perusasennuksella!