Hitachi Shirokuma

Hitachi Shirokuma

Energiatehokas pohjolan kylmyyteen suunniteltu lämmittävä ja jäähdyttävä ilmalämpöpumppu. Erinomaiset ominaisuudet ja moneen paikkaan sopiva.

5 Tuotetta varastossa

Hinta asennettuna: 2099€2199€

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Tehoa ja tyyliä pohjoismaiseen kotiin!

Hitachin Nordic Shirokuma on suunniteltu pohjoismaisen käyttäjän intressien mukaan. Sisäyksikkö on tyylikkäästi suunniteltu, eikä hallitse huonetta. Pumppu omaa korkeimmat energialuokat niin jäähdytys- kuin lämmityskäytössä. Shirokuma säilyttää lämmitystehonsa vakiona jopa -15 asteen lämpötilassa!

Eikä unohdeta varusteita...

Shirokuma ei ole pelkästään tehokas, vaan omaa laajan kirjon varusteita ja toimintoja. Pumpun Constant Power toiminto pitää tehon vakiona -15 asteeseen saakka ja sen läsnäoloanturi älykkäästi vähentää pumpun energiankulutusta, kun se havaitsee, että huoneessa ei ole ketään. Shirokuman 4-suuntainen Swing toiminto levittää ilman tehokkaasti minne haluatkaan!

Mukavuutta ja mielenrauhaa

Shirokuman energiatehokkuus on markkinoiden kärkeä ja pienentää lämmityksen hintaa. Säädettävä ylläpitolämmitys "Leave Home" toiminto on erittäin hyvä myös mökeille. Pumpun erittäin matala käyntiääni yhdistettynä mukavuustoimintoihin tekee siitä huolettoman ja älykkään ratkaisun esimerkiksi omakotilatoihin ja liiketiloihin.

Kaksi kokovaihtoehtoa

Pumpusta on kaksi kokovaihtoehtoa: Shirokuma 25 ja Shirokuma 35. Pienempi pumppu sopii esimerkiksi mökeille hyvin. Suurimpaan osaan omakotitaloista ja liiketiloista, suurempi Shirokuma 35 on erinomainen valinta!

Shirokuma 35: 2199€ perusasennuksella!