Mitsubishi Electric AP

Mitsubishi Electric AP

Mitsubishin kompakti, tyylikäs ja energiatehokas pumppu joka kodin perustarpeisiin. Tässä pumpussa kulminoituu energiansäästö, kaikki tarpeelliset toiminnot, tyylikkyys ja käyttömukavuus.

5 Tuotetta varastossa

Hinta asennettuna: 2099€2199€

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Kompakti ja energiatehokas

Mitsubishi Electric AP pumppu on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja energiansäästöä kompaktissa ja tyylikkäästi muotoillussa muodossa. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine ja laadukkaat komponentit takaavat sinulle mukavuutta kesällä ja talvella.

Erinomainen valinta perustarpeeseen

AP on suunniteltu moneen tarpeeseen. Tarvitsit lisätehoa lämmitykseen tai viilennystä kesälle, AP on hyvä valinta niin kotiin kuin mökille tai autotalliin. Laite on hiljainen ja helppokäyttöinen jonka ansiosta käyttömukavuus on omaa luokkaansa.

Saatavilla myös vain jäähdyttävänä

Mitsubishi Electric AP pumpusta on myös jäähdyttävä variantti, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kerrostalokohteisiin, joissa ei saa olla lämmitystoimintoa. Kysy lisää jäähdyttävästä mallista alla olevalla lomakkeella!

Ominaisuuksia moniin tarpeisiin

Mitsubishi Electric AP pumpussa on useita käytön helppoutta ja mukavuutta tuovia ominaisuuksia, kuten vakiovarusteena WIFI etäohjaus, takkatoiminto ja monipuolinen, mutta yksinkertainen kaukosäädin. Nappaa tästä itsellesi sähkönsäästöä ja mukavuutta kompaktissa paketissa!