Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY

Mitsubishin huippu-uutuus! Tyylikäs ja energiatehokas pumppu kodin perustarpeisiin. Tässä pumpussa kulminoituu energiansäästö, kaikki tarpeelliset toiminnot, tyylikkyys ja käyttömukavuus.

Varastossa

Hinta asennettuna: 2149€

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Kompakti ja energiatehokas

Mitsubishi Electric AY pumppu on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja energiansäästöä kompaktissa ja tyylikkäästi muotoillussa muodossa. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine ja laadukkaat komponentit takaavat sinulle mukavuutta kesällä ja talvella.

Erinomainen valinta perustarpeeseen

AY on suunniteltu moneen tarpeeseen. Tarvitsit lisätehoa lämmitykseen tai viilennystä kesälle, AY on hyvä valinta niin kotiin kuin mökille tai autotalliin. Laite on hiljainen ja helppokäyttöinen jonka ansiosta käyttömukavuus on omaa luokkaansa.

Ominaisuuksia moniin tarpeisiin

Etäohjaus, automaattinen takkatoiminto, Self Clean -toiminto, toimintatilalukitus, yötoiminto, lämmön säätö asteittain välillä 10-31 °C ja viikkoajastin. Ominaisuuksien lista on pitkä ja siitä saisi vielä pidemmänkin. Ei kuitenkaan kannata huolestua, sillä kaukosäätimen toiminnoista tärkeimmät on eritelty liukukannella muista käytön helpottamiseksi. Nappaa tästä itsellesi sähkönsäästöä ja mukavuutta kompaktissa paketissa!