Kerro meille kuka tarvitsee ilmaisen viilennyspumpun!

Me cooliumilla olemme isän ja pojan pieni perheyritys, joka on erikoistunut lämpöpumppujen asennukseen ja myyntiin Kuopion seudulla.

Olemme päättäneet laittaa hyvän kiertämään ja haluamme lahjoittaa viilennyspumpun talouteen, organisaatiolle, sairaalalle tai muulle taholle, missä viilennyspumpusta olisi suurin hyöty ja mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan viilennyspumpun ilosta. Haluamme tehdä tämän täysin ilmaiseksi, huolehtien laitteen toimituksesta ja asennuksesta itse.

Nyt etsimme apuanne: ilmiantakaa läheisenne tai muu taho, joka hyötyisi ilmaisesta viilennyspumpusta! Voitte kertoa meille tarinan, miksi juuri tämä taho olisi erityisen sopiva saamaan lahjoituksen. Yhdessä voimme tehdä arjesta hieman helpompaa ja mukavampaa niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Mutta emme pysähdy tähän. Jatkamme hyvän tekemistä ja haluamme inspiroida muita yrityksiä ja yksilöitä mukaan tähän liikkeeseen. Pienikin teko voi tehdä suuren vaikutuksen, joten annetaan yhdessä lämpöä (ja viilennystä) elämään!

Terveisin Niklas ja Jari Cooliumilta