Hopea-aurinkosähköjärjestelmä 4.9kWp

Hopea-aurinkosähköjärjestelmä 4.9kWp

Kompakti ja laadukas peruspaketti perustarpeeseen. Hopea-paketti koostuu kahdestatoista Canadian Solarin erittäin laadukkaasta 410 wattisesta paneelista sekä Sofar Solarin 5,5kW invertteristä. Tällä paketilla saat kotiisi kätevästi ja hyvään hintaan aurinkoenergiaa.

Varastossa

Hinta asennettuna: 5699€

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Alkaen 5699€

Meiltä saat aurinkosähköjärjestelmät kilpailukykyiseen hintaan, joka takaa lyhyimmän takaisinmaksuajan!

Sähkölaskut uuteen uskoon

Aurinkosähköjärjestelmät ovat erinomainen valinta oman sähkölaskun pienentämiseen, ympäristön säästämiseen ja tulevaisuuden kannalta! Kun valitset laadukkaan järjestelmän, teet järkevän sijoituksen omaan ja maapallon tulevaisuuteen. Sähkölaskut voivat kääntyä kesällä jopa negatiivisiksi pienelläkin järjestelmällä. Kun myyt ylituotantoasi verkkoon, aurinkopaneelien takaisinmaksuaika pienenee entisestään!

Laadukkaat järjestelmät ja vakaat toimittajat

Kaikki myymämme aurinkopaneelit ovat Tier 1 -valmistajien tuotteita. Tier 1 valmistajiin kuuluu alle 1% valmistajista ja siihen pääsee vain valmistajat joilla on taloudelliset ja tekniset edellytykset taata tuotteilleen 20-30 vuoden takuu. Myymämme paneelit ovat laadultaan erinomaisia ja tehokkaita, pienimmät paneelimme ovat 390W:n tehoisia ja suurimmat 530W:n.

Sinun tarpeisiin suunniteltu

Tavoitteemme on saada juuri sinulle suunniteltu aurinkosähköjärjestelmä, joka palvelee tarpeitasi täydellisesti. Voimme joustavasti suunnitella sähkönkulutuksesi ja tarpeidesi perusteella oikean kokoisen järjestelmän. Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoja meiltä, suunnittelemme juuri sinun järjestelmän!