Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Saat meihin parhaiten yhteyden lomakkeella tai sähköpostitse.

yhteydenotot@coolium.fi

Myynti: +358 45 128 5825

Talous: +358 45 632 8945

Lähetä viesti

Yrityksestä

Cooliumin tarina alkoi vahvasta halusta edistää kestävää kehitystä ja luoda parempi maailma tuleville sukupolville. Olimme huolissamme ilmastonmuutoksesta ja halusimme tehdä osamme sen torjumiseksi. Tämä intohimo yhdisti meidät ja johti Cooliumin perustamiseen.

Olemme ovat nähneet läheltä, miten varautumattomuus tulevaisuuden energiakriiseihin ja energiatehottomuus ravisuttaa ihmiskuntaa tulevaisuudessa yhä enemmän. Halusimme tarjota ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä siirtymään kohti kestävämpiä energiaratkaisuja. Tämän vuoksi Coolium tarjoaa laadukkaita aurinkopaneeleja ja ilmalämpöpumppuja, jotka ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

Meille kestävä kehitys ja energiatehokkuuden jatkuva parannus eivät ole vain sanoja, vaan intohimo ja tapa elää ja tehdä työtä. Haluamme olla edelläkävijöitä kestävien energiaratkaisujen tarjoamisessa ja auttaa asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Cooliumin tarina on tarina ihmisten halusta tehdä maailmasta parempi paikka meille kaikille.

Tiimimme

Tällä hetkellä tiimimme kuuluu Jari Itkonen ja Niklas Itkonen. Olemme kuopiolainen perheyritys ja olemme kokeneita sähkötöissä, sekä ilmalämpöpumppujen ja aurinkopaneeleiden kanssa. Jari edustaa kokeneempaa sukupolvea ja hänellä onkin yli 20 vuoden kokemus sähköalasta. Aurinkopaneelien ja ilmalämpöpumppujen kanssa hän on toiminut miltei kymmenen vuotta. Niklas taas edustaa nuorempaa sukupolvea ja hänellä on yrityksen myötä noin kolmen vuoden kokemus alasta, mutta kehittää itseään kokoajan alan saloihin!

Niklas Itkonen

Niklas Itkonen

Toimitusjohtaja

"Toimin yrityksen toimitusjohtajana ja vastaan sen päivittäisestä toiminnasta ja taloushallinnosta. Minulla on useamman vuoden kokemus ja osaaminen ilmalämpöpumppujen saralla ja olenkin pääsääntöisesti aina mukana asentamassa. Olen kauppatieteiden opiskelija Itä-Suomen yliopistossa ja harrastuksiani ovat uinti ja moottoripyöräily."

Jari Itkonen

Jari Itkonen

Tekninen johtaja, Myynti

"Vastaan yrityksessä teknisestä puolesta, eli asennuksista ja sähkötöistä. Minulla on yli 20 vuoden kokemus sähköalasta ja miltei kymmenen vuoden kokemus ilmalämpöpumpuista ja aurinkopaneeleista. Minulla on E3-kylmäaineluvat sekä A-sähköluvat. Vastaan myös Niklaksen kanssa yhteystyössä myynnistä ja minulta löytyy vastaus melkeinpä mihin vain alan kysymykseen."