Sähköautojen latausasemat Kuopio & Pohjois-Savo

Sähköautojen latausasemat Kuopio & Pohjois-Savo

Älykkäät sähköautojen latausasemamme Kuopiossa ja Pohjois-Savossa pitävät sinut tien päällä!

Parhaita tuotteitamme!

Latausasemien hyödyt

1. Tehokas lataus

Latausasemamme voidaan rajoittaa mihin tahansa sinun sähkötekniikallesi sopivaan tehoon. Maksimiteho latureissamme on 22kW. Tällä teholla lataat nopeasti ja tehokkaasti autosi täyteen!

2. Älykkäät ominaisuudet

Sähköautojen latausasemamme ovat älykkäitä ja niissä on kuormanhallinta joka varmistaa sen, että kaikki laitteesi saavat tarpeeksi virtaa. Asemissa on myös mobiilisovellukset joilla helposti seuraat ja kontrolloit lataustapahtumia.

3. Yhteistyö paneelien kanssa

Useat laturimme kuten Beny keskustelevat aurinkopaneeleiden kanssa, jolloin lataat autoasi ilmaisella aurinkosähköllä niin paljon kuin mahdollista.

4. Älykästä sähkönseurantaa

Uusin lisäyksemme, latureiden parhaimmistoa oleva Zaptec osaa seurata sähköpörssiä ja lataa autoasi kun sähkö on halpaa, mutta varmistaa että autosi on aamulla käyttövalmis!

Latausasemat kotiin ja mökille

Meillä on mallistossamme useita erinomaisia koitalouskäyttöön soveltuvia sähköautojen latausasemia kuten Beny ja Zaptec Go. Latausasemat tehokkaasti ja älykkäästi lataavat autosi valmiiksi. Katso ylempää tuotteitamme tai ota meihin yhteyttä ja etsimme sinulle parhaan laturin!

Latausasemat kotiin ja mökille

Suurkohteet ja yritykset

Rakennamme myös suurempia latausinfroja yrityksille ja taloyhtiöille Kuopion ja Pohjois-Savon seudulla. Näihin kohteisiin hyviä latausasemavalintoja ovat esimerkiksi älykäs KEBA tai edistyksellinen Zaptec Pro. Näillä latureilla infran rakennus on tehokasta ja pystyt seuraamaan ja laskuttamaan helposti lataustapahtumia. Mikäli tarvitset suurkohteeseesi latausasemat, ota meihin yhteyttä ja kartoitamme tarpeesi ilmaiseksi!

Suurkohteet ja yritykset

Lataa kun sähkö on halvinta

Yksi markkinoiden edistyneimmistä latausasemista on nyt saatavilla! Zaptec Go ja Zaptec Pro latausasemien Eco Mode tila seuraa pörssisähkön hintaa ja lataa autoasi silloin kun sähkö on halvinta. Lue lisää Zaptec asemiemme tuotesivuilta!

Lataa kun sähkö on halvinta

Laite näyttää hyvältä ja toimii!

- Harri

Näillä askelilla sähköä autoosi:

1. Mikäli päädyt ostamaan meiltä latausaseman, onnittelut! Latausaseman avulla lataan autosi tehokkaasti ja älykkäästi! 2. Voit tilata latausaseman joko suoraan nettisivujemme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. 3. Riippumatta tilaustavastasi, olemme sinuun seuraavana päivänä yhteydessä, jotta voisimme kartoittaa tarpeitasi ja suunnitella parhaan ratkaisun sinulle. Voimme tehdä tämän puhelimitse, mutta teemme sen mieluusti myös paikan päällä, jotta voimme varmistua parhaasta tuloksesta 4. Kun olemme saaneet kartoitettua suunnitelman kanssasi, tulemme sinulle sopivana ajankohtana asentamaan teille laitteen, millä käyttökokemuksesi sähköautoilusta paranee entisestään!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Myös sähköauton latausaseman asennustyön osuudesta voit tehdä verotukseesi kotitalousvähennyksen. Voit vähentää verotuksessasi 40% latausaseman asennustyön osuudesta. Säästät siis silkkaa rahaa kun muistat tehdä vähennyksen!

Ota yhteyttä