KEBA P30

KEBA P30

Kestävä ja ympäristöystävällinen valinta niin kotitalous- kuin taloyhtiökäyttöön! KEBA P30 on hiilineutraalisti tuotettu älykkäillä ominaisuuksilla varustettu latausasema moneen eri käyttöön. Lue lisää!

Varastossa

Hinta asennettuna: Kysy tarjous!

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Kestävää tehoa

Itävaltalainen pitkän linjan valmistaja KEBA on pitänyt huolen siitä, että heidän latausasemat tunnetaan laadusta, älystä ja tehosta. Latausasemat on vuodesta 2022 asti tuotettu hiilineutraalisti ja niissä käytetään laadun takaamiseksi vain eurooppalaisia komponentteja.

Kotiin ja mökille

KEBAn P30 latausaseman a-sarja on suunniteltu kotitalouskäyttöön. Edullinen mutta laadukas a-sarja tuo autollesi huolettomia kilometrejä tehokkaasti. KEBA P30 c-sarjassa on samat ominaisuudet kuin a-sarjassa, mutta lisäksi mahdollisuus hyödyntää aurinkosähköä kun tuotat sitä. C-sarjassa on myös älykäs dynaaminen kuormanhallinta.

Taloyhtiöille

KeContact P30 x-sarjan latauslaitteet sopivat erinomaisesti taloyhtiöön: voit hallita kaikkia sarjaan kytkettyjä latauspisteitä ja vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä. X-sarja pystyy ohjaamaan dynaamisesti jopa 15 KeContact P30 c-sarjan latauslaitetta käytettävissä olevasta energiasta riippuen.

Seurannan helppous

OCPP-datahubin avulla voit muodostaa yhteyden taustajärjestelmään x-sarjan ja kaikkien siihen kytkettyjen latauspisteiden hallitsemiseksi ja ohjaamiseksi. Lisäksi voit seurata latausprosesseja tarkasti ja määrittää yksittäisiä käyttäjiä RFID:n avulla. Nopeaa ja helppoa laskutusta varten voit tarkastella yksittäisiä latausistuntoja verkkokäyttöliittymässä.

Latauksen tulevaisuus

Mikäli kiinnostuit KEBA P30 asemista kotiisi tai taloyhtiöösi, ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä sinun tarpeisiisi parhaan latausratkaisun!