Aurinkopaneelit Kuopio & Pohjois-Savo

Aurinkopaneelit Kuopio & Pohjois-Savo

Aurinkopaneelien myynti, asennus ja huolto Kuopiossa & Pohjois-Savossa. Annamme aurinkopaneeleille aina pitkän laite- ja asennustakuun. Edullista energiaa omalta katolta!

Parhaita tuotteitamme vain 100€/kk!

Aurinkopaneelien hyödyt

1. Säästöt energiakuluissa

Aurinkopaneelit ovat erittäin energiatehokkaita ja ne pystyvät tuottamaan osan tai kaiken tarvitsemasi sähköenergian. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa sähkölaskuissasi. Kesällä usein sähkölaskut ovat jopa negatiivisia!

2. Ympäristöystävällisyys

Aurinkopaneelit hyödyntävät aurinkoenergiaa, joka on puhtaampi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille sähkölähteille, kuten hiilen poltolle.

3. Luotettavuus

Aurinkopaneelit ovat erittäin luotettavia ja niiden odotettu käyttöikä on yleensä 25-30 vuotta. Ne ovat myös yleensä vähän huoltoa vaativia ja toimivat moitteettomasti vuodesta toiseen.

4. Sähköistyminen

Tulevaisuus on sähköistymisen aikaa, ja autot sähköistyvät kovaa vauhtia. Meiltä saat myös sähköauton latausasemia jotka priorisoivat aurinkoenergiaa!

Laatua ja osaamista vankalla kokemuksella

Meillä Cooliumilla on erityinen tavoite tarjota sinulle paras mahdollinen ja sinua parhaiten palveleva ratkaisu. Emme tee kompromisseja asennuksen laadussa ja asennamme itse myymämme aurinkopaneelit. Näin pystymme varmistumaan asennustyön laadusta ja palvelemaan juuri sinua parhaiten!

Laatua ja osaamista vankalla kokemuksella

Pitkät ja luotettavat takuumme

Laadukkaiden paneelivalmistajien johdosta pystymme tarjoamaan sinulle 15-25 vuoden tuotetakuun aurinkopaneeleille. Koska asennamme itse myös aurinkopaneelit, olemme varmoja työn laadusta ja tarjoamme paneeleille viiden vuoden asennustakuun!

Pitkät ja luotettavat takuumme

Meiltä onnistuu myös suurkohteet

Haluaisitko pienentää kiinteistösi sähkölaskua aurinkosähkön avulla? Kaipaako kerrostalosi investointia tulevaisuuteen? Me Cooliumilla haluamme tuoda aurinkoenergian sinulle kaipasit sitten minkä kokoista järjestelmää tahansa! Varaa ilmainen puhelinkartoitus jossa suunnittelemme yhdessä kanssasi parhaan ratkaisun tarpeisiisi!

Meiltä onnistuu myös suurkohteet

Coolium X - kun tarpeesi ovat erityiset

Coolium X pakettimme on täysin sinun tarpeidesi mukaan suunniteltu paketti, mikäli mikään tarjoamistamme kiinteistä paketeista ei sovellu tarpeisiisi. Coolium X toteuttaa erikoisimmatkin aurinkopaneelitoiveet ja tuo aurinkoenergian joka kohteeseen! Varaa alta ilmainen kartoitus puhelimitse tai paikan päällä!

Coolium X  -  kun tarpeesi ovat erityiset

Asiakasarviot

Paneelit ovat toimineet erinomaisesti ja asennus sujui hienosti.

- Timo

Coolium auttoi suunnittelemaan minulle sopivan järjestelmän, sekä asentivat sen nopeasti. Ei valittamista.

- Mikko

Yrityksen asiakaspalvelu oli ensiluokkaista, sain nopeasti vastauksia kysymyksiini ja he suunnittelivat ja asensivat hienot paneelit. Olen tosi tyytyväinen Cooliumin palveluun!

- Katariina

Miten prosessi etenee ostamisen jälkeen?

1. Mikäli päädyt ostamaan meiltä aurinkopaneelit, onnittelut! Olet tekemässä investointia tulevaisuuteesi ja pienentämässä sähkölaskuasi merkittävästi! 2. Voit tilata aurinkopaneelit joko suoraan nettisivujemme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. 3. Riippumatta tilaustavastasi, olemme sinuun seuraavana päivänä yhteydessä, jotta voisimme kartoittaa tarpeitasi ja suunnitella aurinkopaneelien sopivuuden teille. Voimme tehdä tämän puhelimitse, mutta teemme sen mieluummin paikan päällä jotta voimme varmistua parhaasta tuloksesta 4. Kun olemme saaneet kartoitettua suunnitelman kanssasi, tulemme sinulle sopivana ajankohtana asentamaan teille laitteen, millä saavutat kotiisi energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Myös aurinkopaneelien asennuksen työn osuudesta voit tehdä kotitalousvähennyksen. Voit vähentää verotuksesssasi 40% työn osuudesta. Työn osuus aurinkopaneeleissa on tyypillisesti 1500-2500€ riippuen kohteesta! Voit siis vähentää jopa yli 1000€ verotuksessasi!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!