Ilmalämpöpumppu, ilmalämpöpumput Kuopio & Pohjois-Savo

Ilmalämpöpumppu, ilmalämpöpumput Kuopio & Pohjois-Savo

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Kuopion & Pohjois-Savon alueella. Ilmalämpöpumpuillamme aina laite- ja asennustakuu. Valikoimastamme löydät laadukkaat ilmalämpöpumput kuten Mitsubishi Electric, Innova ja Gree. Ota yhteyttä alan ammattilaiseen!

Parhaita tuotteitamme alkaen 1499€ tai 50€/kk

Lataa tästä ILMAINEN ilmalämpöpumppuopas

Teimme sinua varten ilmaisen ilmalämpöpumppuoppaan, jossa on selkokielellä selitetty tärkeimmät asiat joihin sinun kannattaa tutustua ilmalämpöpumppua ostaessasi. Klikkaa alla olevaa nappia ja lataa itsellesi ilmainen opas!

Miksi ilmalämpöpumppu?

1. Energiatehokas

Ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita ja ne pystyvät tuottamaan enemmän lämpöenergiaa kuin kuluttavat sähköenergiaa. Tämä tarkoittaa, että ne auttavat säästämään rahaa energiakuluissasi.

2. Helppokäyttöinen

Ilmalämpöpumput ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niitä voidaan hallita kaukosäätimen lisäksi älypuhelimella tai tabletilla. Ne ovat myös hiljaisia, mikä lisää niiden käyttömukavuutta.

3. Ympäristöystävällinen

Ilmalämpöpumput eivät käytä polttoaineita, kuten kaasua tai öljyä lämmittämiseen, mikä tekee niistä ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille lämmitysjärjestelmille.

4. Monipuolinen

Ilmalämpöpumput pystyvät lämmittämään, että jäähdyttämään. Tämä tarkoittaa, että ne ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat mukavuutta kotiin vuodenajasta riippumatta.

Asiantuntijuutta johon voit luottaa

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa, ja haluamme varmistaa, että sinä voit luottaa meihin täysin. Emme tee kompromisseja asennuksen laadussa ja asennamme itse myymämme pumput. Näin pystymme varmistumaan asennustyön laadusta ja palvelemaan juuri sinua parhaiten! Valikoimastamme löytyy laadukkaita ilmalämpöpumppuja kuten Innova, Gree ja Mitsubishi ilmalämpöpumppu.

Asiantuntijuutta johon voit luottaa

Pitkät ja luotettavat takuumme

Tarjoamme kaikkiin lämmittäviin ilmalämpöpumppuihin neljän vuoden laitetakuun sekä jäähdyttäviin pumppuihin kahden vuoden takuun. Asennuksemme takuu on kaksi vuotta, jotta voit olla huoletta ja keskittyä nauttimaan ilmalämpöpumpustasi.

Pitkät ja luotettavat takuumme

Meiltä onnistuu myös suurkohteet

Kaipaako kerrostalosi tai liiketilasi energiatehokkaampaa lämmitystä tai viilennystä kesälle? Meiltä onnistuu ammattitaidolla myös suurkohteiden ilmalämpöpumppujen asennus Kuopio ja Pohjois-Savon alueella. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme yhdessä kanssasi parhaan ratkaisun kohteesi tarpeisiin, aivan ilmaiseksi!

Meiltä onnistuu myös suurkohteet

Miten prosessi etenee ostamisen jälkeen?

1. Mikäli päädyt ostamaan meiltä ilmalämpöpumpun, onnittelut! Olet tekemässä investointia tulevaisuuteesi ja kotisi mukavuuteen luotettavan toimijan avulla! 2. Voit tilata ilmalämpöpumpun joko suoraan nettisivujemme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. 3. Riippumatta tilaustavastasi, olemme sinuun seuraavana päivänä yhteydessä, jotta voisimme kartoittaa tarpeitasi ja suunnitella ilmalämpöpumpulle parhaan sijoituspaikan. Voimme tehdä tämän puhelimitse tai paikan päällä, mikäli se sinulle sopii. 4. Kun olemme saaneet kartoitettua suunnitelman kanssasi, tulemme sinulle sopivana ajankohtana asentamaan teille laitteen, millä saavutat kotiisi energiatehokkuutta, mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Ilmalämpöpumpun asennustyön osuudesta voit tehdä kotitalousvähennyksen verotukseesi. Voit vähentää verotuksessasi 40% ilmalämpöpumpun asennustyön osuudesta. Perusasennuksemme maksaa 580€ joten voit vähentää verotuksessasi yli 230 euroa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!