Mitsubishi Electric FT

Mitsubishi Electric FT

Mitsubishi Electric FT on energiatehokkuuden ja suuren tehon ihmelapsi, joka tarjoaa lämpöä paukkupakkasilla ja tehokasta jäähdytystä helteillä!

Varastossa

Hinta asennettuna: 2249€2299€

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Paukkupakkaset? Huoli pois

Mitsubishi Electric FT tarjoaa sinulle huikeaa lämmitystehoa, jotta sinun ei tarvitse pelätä pakkasia. Mitsubishin Hyper-Heating ominaisuuden ansiosta pumppu tuottaa nimellistehonsa verran jopa -15°C asti ja lämmittää kotiasi tehokkaasti vielä -35°C pakkasilla.

Kattavat toiminnot kotiisi

Mitsubishi Electric FT pumpun vakiovarusteisiin kuuluu muun muuassa automaattinen takkatoiminto, jolla saat kaiken irti myös takkasi lämmöstä. FT sisältää vakiona myös etäohjauksen mobiilisovelluksella sekä helppokäyttöisen kaukosäätimen.

Käyttömukavuutta kesät talvet

Mitsubishi Electric FT pumpun käyntiääni on jopa niinkin alhainen kuin 20 desibeliä. Vertailun vuoksi normaali puheääni on 60dB. Samoin kun pumppu tuottaa erinomaisesti lämmitystehoa, viilentää se kotisi kesällä tehokkaasti ja energiatehokkaasti!

Säästöä sähkössä ja mukavuutta

Mikäli arvostat käyttömukavuutta, kodin tasaista ja energiatehokasta lämpöä sekä siroa muotoilua, on Mitsubishi FT kuin luotu sinulle. Tilaa FT nyt verkkokauppamme kautta tai ota meihin yhteyttä!