Etsi ilmalämpöpumppu

Millaiseen kiinteistöön etsit ilmalämpöpumppua?

Kaikki ilmälämpöpumput

Innova Titanium

Innova Titanium

Innovan premium-luokan tehokas ja hyvän energiansäästön omaava tyylikäs ilmalämpöpumppu. Sopii hyvin isompiin omakotitaloihin ja heille, jotka haluavat pumpulta vähän enemmän.

1599€ sis. asennus

Mitsubishi Electric FT

Mitsubishi Electric FT

Mitsubishi Electric FT on energiatehokkuuden ja suuren tehon ihmelapsi, joka tarjoaa lämpöä paukkupakkasilla ja tehokasta jäähdytystä helteillä!

2249€ sis. asennus

Hitachi Shirokuma

Hitachi Shirokuma

Energiatehokas pohjolan kylmyyteen suunniteltu lämmittävä ja jäähdyttävä ilmalämpöpumppu. Erinomaiset ominaisuudet ja moneen paikkaan sopiva.

2099€ sis. asennus

Mitsubishi Electric Multisplit

Mitsubishi Electric Multisplit

Tuntuuko ettei yksi pumppu riitä tarpeisiisi? Multisplit pumppu saattaa olla ratkaisu jota kaipaat. Mitsubishi Electric multisplit-pumppuun voidaan liittää mikä tahansa Electricin sisäyksikkö, halusit sitten kompaktin AP:n tai design LN sisäyksikön.

Pyydä kartoitus! sis. asennus

Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi Electricin suosituin ja edistynein ilmalämpöpumppu nyt saatavilla! LN tarjoaa ilmiömäistä tehoa ja designia samassa paketissa. Neljässä eri värissä saatava todellinen premium-pumppu sopii kaikille jotka arvostavat laatua ja tehoa.

2349€ sis. asennus

Innova Breeze

Innova Breeze

Innovan edullinen ja pienikokoinen, jäähdytyskäyttöön suunniteltu ilmalämpöpumppu. Erinomainen valinta kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

1499€ sis. asennus

Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY

Mitsubishin huippu-uutuus! Tyylikäs ja energiatehokas pumppu kodin perustarpeisiin. Tässä pumpussa kulminoituu energiansäästö, kaikki tarpeelliset toiminnot, tyylikkyys ja käyttömukavuus.

2099€ sis. asennus

Innova Balance

Innova Balance

Laadukas, tasapainoinen ja tyylikäs pohjoisiin olosuhteisiin sopiva lämmittävä ja jäähdyttävä ilmalämpöpumppu.

1499€ sis. asennus