Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi Electricin suosituin ja edistynein ilmalämpöpumppu nyt saatavilla! LN tarjoaa ilmiömäistä tehoa ja designia samassa paketissa. Neljässä eri värissä saatava todellinen premium-pumppu sopii kaikille jotka arvostavat laatua ja tehoa.

Varastossa

Hinta asennettuna: 2349€2449€

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Ilmiömäistä energiatehokkuutta ja designia

Oletko etsinyt ilmalämpöpumppua, joka yhdistää tyylikkään designin, energiatehokkuuden ja säästää samalla sähköä? Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu on ratkaisu sinulle! Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu on suunniteltu tarjoamaan huipputason suorituskykyä, mikä säästää energiaa ja rahaa.

Tehoa ennennäkemättömästi

Mitsubishi Electricin Hyper-Heating ominaisuus takaa pumpun nimellistehon jopa -15 celsiusasteeseen asti! Korkealaatuiset komponentit ja A+++ energialuokitus takaa sinulle lämpöä jopa -35 asteeseen asti!

Kaunis ja moderni muotoilu - unohtamatta käyttömukavuutta

Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpun moderni ja tyylikäs muotoilu sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Voit valita neljästä eri väristä parhaiten itsellesi sopivan! Pumpun sisäyksikkö on varustettu hiljaisella tuulettimella, mikä takaa miellyttävän sisäilman laadun ilman häiritseviä ääniä. Mukana tuleva kaukosäädin ja älypuhelinsovellus mahdollistavat helpon ja kätevän lämpötilan säätämisen.

Älykkäät ominaisuudet

Lisäksi Mitsubishi Electricin LN ilmalämpöpumppu tarjoaa monia muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan. Edistyksellisimpiä ominaisuuksia ovat automaattinen takkatoiminto, kaksoissiivekkeet ja i-See -Sensor -tunnistin, joka havaitsee sijaintisi huoneessa. Sopivan lämmin ilma voidaan kohdistaa automaattisesti sinne, missä vietät aikaa tai vaihtoehtoisesti puhallusilma voidaan myös ohjata oleskelupaikkojen ohi, jolloin tila lämpenee tai jäähtyy huomaamattomasti.

Suomen myydyin ilmalämpöpumppu

Kun haluat säästää sähköä ja nauttia tyylikkäästä sisustuksesta, Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppu on paras valinta. Tilaa nyt verkkokauppamme kautta ja nauti mukavasta sisäilmasta, joka on suunniteltu energiatehokkuus ja kauniin designin yhdistelmäksi!