Zaptec Pro

Zaptec Pro

Taloyhtiöille ja yrityksille suunniteltu markkinoiden yksi edistynein latausasema Zaptec Pro takaa taloyhtiölle helpon ja käyttäjäystävällisen latausinfran. Zaptec Pro voidaan yhdistää tunnettujen palveluntarjoajien kuten Easyparkin tai eParkingin palveluihin. Lue lisää!

Varastossa

Hinta asennettuna: Kysy tarjous!

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Lataa kun on halvinta

Zaptec latausasemissa on edistynyt Eco Mode toiminnallisuus jonka ansiosta lataat autoasi silloin kun sähkö on halvinta. Latausasema seuraa Nordpoolin pörssisähkön hintaa ja lataa autoasi kun sähkö on halvinta!

Taloyhtiöille jotka haluavat parasta

Zaptec Pro on norjalainen edistyksellinen latausjärjestelmä, jonka ainutlaatuisen kuormanhallinnan avulla taloyhtiö voi säästää huomattavasti kokonaiskustannuksissa. Latausjärjestelmä sisältää lukuisia älykkäitä ominaisuuksia ja yli puolet norjalaisista taloyhtiöistä onkin valinnut sen järjestelmäkseen. Euroopassa on jo yli 150 000 asennettua Zaptec Pro latausasemaa. Zaptec Pro -latausasemaan on integroitu kaikki tarvittavat ominaisuudet älykkääseen lataukseen. Latausasema on TüV- sekä CE-hyväksytty ja sille myönnetään jopa viiden vuoden takuu.

Laatua kompaktissa paketissa

Zaptec asema on niille, jotka haluavat laatua, älyä ja haluavat optimoida sähkön käyttönsä tarkasti. Zaptec asemien viiden vuoden takuu takaa sinulle huolettomia kilometrejä! Vie sähköautoilusi uudelle tasolle ja hanki itsellesi Zaptec Pro asema!