Zaptec Go

Zaptec Go

Zaptec Go on omakotitalokäyttöön suunniteltu älykäs ja siro latausasema. Laadukkaat komponentit, pieni koko ja ennennäkemättömät älyominaisuudet tekevät siitä erinomaisen ratkaisun laatua hakevalle.

Varastossa

Hinta asennettuna: 1299€

Sisältää perusasennuksen *

* Jos asennus eroaa perusasennuksen sisällöstä, veloitetaan lisätyöhinnaston mukaan

Lataa kun on halvinta

Zaptec latausasemissa on edistynyt Eco Mode toiminnallisuus jonka ansiosta lataat autoasi silloin kun sähkö on halvinta. Latausasema seuraa Nordpoolin pörssisähkön hintaa ja lataa autoasi kun sähkö on halvinta!

Laatua pienessä paketissa

Zaptec on Norjassa pörssilistattu latausasemavalmistaja. Zaptec myy suuren osan Norjan latausasemista, joka on sähköautojen ihmemaa. Latausasemat ovat siis varmasti käytössä testattuja ja kehitetty sähköautoilijan tarpeet mielessä pitäen. Pieni koko vie vähän seinätilaa eikä ole liian överin näköinen.

Omakotitaloille

Zaptec Go on suunniteltu omakotitalo ja rivitalokäyttöön. Voit asentaa kolme Zaptec Go asemaa samaan yhteyteen. Taloyhtiöille suosittelemme siihen käyttöön suunniteltua Zaptec Pro asemaa.

Autoilijalle joka haluaa laatua

Zaptec asema on niille, jotka haluavat laatua, älyä ja haluavat optimoida sähkön käyttönsä tarkasti. Zaptec asemien viiden vuoden takuu takaa sinulle huolettomia kilometrejä! Vie sähköautoilusi uudelle tasolle ja hanki itsellesi Zaptec Go asema!